velfærdsteknologi

velfærdsteknologi

Velfærdsteknologi

Velfærdsteknologi er paraplybetegnelsen for de teknologier der skal være være med til at sikre velfærd på sundheds- og socialområdet i Danmark i fremtiden. Denne Blog forsøger at skabe et overblik over feltet, bla. gennem indsamling af links

Hils på Pillo

RobotterPosted by Raymond Kolbæk Thu, July 07, 2016 16:59:23
Pillo er blandt andet en tabletdispenseringsrobot, der ved hjælp af kunstig intelligens kan genkende sine brugere og hælde den rette dosis op, huske på tiderne og bestille nye forsyninger, da den er koblet til internettet. Pillo kan også fungere som kommunikationskanal mellem bruger og sundhedsvæsen, da den er udstyret med webcam og kommunikationssoftware. Derudover kan den fungere som kalender for sundhedsaftaler og mange anden ting. Pillo er endnu kun en prototype og folkene bag søge lieg nu midler til at sætte Pillo i produktion. Så hvis du har lyst kan du donere 25$ eller bestille Pillo for 299$ når den går i produktion.
Læs mere på https://www.indiegogo.com/projects/pillo-your-personal-home-health-robot#/ hvor der også er en fin lige præsentationsvideo om Pillo.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.